12% via appen | 10% via nätet
12% via appen | 10% via nätet
Endast idag:
på leksaker ⚽
00
tim.
00
min.
00
sek.
Välj din rabattkod
lionelo Bilbarnstol Nico Yellow

Pris
845 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A308660

EAN: 5902581652461

lionelo Bilbarnstol Nico Yellow
Texten har översatts automatiskt.
Barnstolen växer med barnet. Den är lämplig för viktgrupperna 1, 2 och 3, från 9 till 36 kg.

5-punktssäkerhetssele med höftbälte
Slitstarka remmar håller barnet stadigt i barnstolen. Ytterligare kuddar på remmarna förhindrar nötning på barnets känsliga hud och halkskydd säkerställer rätt bälteposition.

Sidoskydd
Ytterligare förstärkningar absorberar energin i en sida eller bakstöt och säkerställ högsta säkerhet från varje sida.

Förstärkt, justerbart nackstöd
Brett och djupt nackstöd ökar säkerheten för den lilla passageraren. Nackstödets fyrstegshöjdjustering möjliggör anpassning till barnets storlek.

Djupt, bekvämt säte
Barnsätet är utrustat med ett djupt säte som skyddar barnet även i oförutsägbara situationer. Skyddet kompletteras av ytterligare förstärkningar i ländryggen.

Slitstark klädsel
Klädseln är tillverkad av speciella fibrer som ger tyget en lämplig styrka och samtidigt luftgenomsläpplig. Elegant, bekvämt och behagligt för hudklädseln fungerar bäst på långa resor. Klädseln kan enkelt tas bort och tvättas. Det mesta smutset kan avlägsnas under dammsugningen.

Bekväma armstöd
Du tar bort belastningen på armarna och ökar körkomforten på långa resor. Armstöden hjälper till att förhindra domningar och konstant spänning i armmusklerna, vilket gör resan mindre betungande för barnet.

Minskande insats
Den mjuka insatsen för mindre barn ger komfort och säkerhet. insatsen kan användas dubbelsidig. Den är gjord av ett tyg som är behagligt för huden.

Dubbel skum
Ett speciellt skumlager i sätet anpassar sig efter barnets vikt och uppbyggnad. Användningen av denna teknik lindrar barnets ryggrad.

Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 48 x 45 x 62 till 71 cm.
  • Innerdimension säte (längd x bredd x höjd): 30 x 26 x 52 till 61 cm
  • Mått ryggstöd (längd x bredd): 52 till 61 x 26 cm
  • Vikt: 5,4 kg
  • Användbar livslängd: 9 till 36 kg
  • Monteringsalternativ: Säkerhetsbälte
  • Installation: Framåt
  • Materialöverdrag: 100% polyester
  • Skötselöverdrag: 30 ° C handtvätt

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
373 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: lionelo Bilbarnstol Nico Yellow
5
152 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 122
 
4 Stjärnor
| 26
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

lionelo Bilbarnstol Nico Yellow
lionelo Bilbarnstol Nico Yellow
845 kr