lionelo Bilbarnstol Nico Violet
Variant:
 • lionelo Bilbarnstol Nico Black
 • lionelo Bilbarnstol Nico Blue
 • lionelo Bilbarnstol Nico Yellow
 • lionelo Bilbarnstol Nico Violet
 • +2

Pris
850 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A308662

EAN: 5902581652478

lionelo Bilbarnstol Nico Violet
Texten har översatts automatiskt.
Barnsätet växer med barnet. Den är lämplig för viktgrupperna 1, 2 och 3, från 9 till 36 kg.

5-punktssäkerhetssele med höftbälte
Slitstarka remmar håller barnet stadigt i barnstolen. Ytterligare kuddar på remmarna förhindrar nötning på barnets känsliga hud och de halkskydd som säkerställer rätt bälteposition.

Sidoskydd
Ytterligare förstärkningar absorberar sidos eller bakstöt och ger den högsta säkerhetsnivån från varje sida.

Förstärkt, justerbart nackstöd
Brett och djupt nackstöd ökar säkerheten för den lilla passageraren. Med nackstödets höjdjustering med fyra lägen kan du justera det efter barnets storlek.

Djupt, bekvämt säte
Barnsätet är utrustat med ett djupt säte , som skyddar barnet även i oförutsägbara situationer. Skyddet kompletteras med ytterligare förstärkningar i ländryggen.

Slitstark klädsel
Klädseln är tillverkad av speciella fibrer som ger tyget en lämplig styrka och vid samtidigt låta luft passera igenom. Elegant, bekvämt och behagligt för hudklädseln fungerar bäst på långa resor. Klädseln kan enkelt tas bort och tvättas. Det mesta smutset kan avlägsnas under dammsugningen.

Bekväma armstöd
Du avlastar armarna och ökar körkomforten på långa resor. Armstöden hjälper till att förhindra domningar och konstant spänning i armmusklerna, så att resan inte blir betungande för barnet.

Minskningsinsats
Den mjuka insatsen för mindre barn ger komfort och säkerhet. Insatsen kan användas dubbelsidig. Den är gjord av ett tyg som är behagligt för huden.

Dubbel skum
Ett speciellt skumlager i sätet anpassar sig efter barnets vikt och uppbyggnad. Användningen av denna teknik lindrar barnets ryggrad.

Tekniska detaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 48 x 45 x 62 till 71 cm.
 • Mått på innersätet (längd x bredd x höjd): 30 x 26 x 52 till 61 cm
 • Mått ryggstöd (längd x bredd): 52 till 61 x 26 cm
 • Vikt: 5,4 kg
 • Livslängd: 9 till 36 kg
 • Installationsalternativ: Säkerhetsbälte
 • Installation: Framåt
 • Materialöverdrag: 100% polyester
 • Skötselöverdrag: 30 ° C handtvätt

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
373 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: lionelo Bilbarnstol Nico Violet
5
150 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 121
 
4 Stjärnor
| 26
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

lionelo Bilbarnstol Nico Violet
lionelo Bilbarnstol Nico Violet
850 kr