Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

lionelo Bilbarnstol Levi One Candy Pink
Tillfälligt slutsåld

Pris
1044 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A297707

EAN: 5902581658456

lionelo Bilbarnstol Levi One Candy Pink
Texten har översatts automatiskt.
För barn från 9 till 36 kg

För barn och småbarn
Sitsreducerare anpassar sätet till den minsta grupp I-passagerare, 9 till 18 kg. Genom att dra ut insatsen kan barn från grupp II, 15 till 25 kg, transporteras. De äldsta i grupp III, 22 till 36 kg, använder endast spärrstolen.

Kvalitet och säkerhet
Levi One testades av det kända oberoende laboratoriet TASS Inter national. Kraschtesterna inkluderade en framåtriktad installation när den fästes med bilens bilbälte.

Skydd från alla sidor
Sidoskyddet absorberar kraften i en sido- eller bakre stötar och skyddar huvudet och axlarna. Det förstärkta, infällda och justerbara nackstödet anpassas lätt till barnet tack vare 6-falds höjdjustering.

Komfort för barn och föräldrar
Bekväma armstöd ökar körkomforten på långa avstånd. Sitsen är utrustad med en djup sittyta. Skyddet kompletteras med ytterligare förstärkningar i korsryggen, som är skonsamma mot barnets ryggrad.

Lätt att montera
Montering av sätet med bilbälten är mycket enkelt och snabbt - special, tydligt markerade guider hjälper.

Förstärkt och justerbart nackstöd
Det breda, infällda huvudstödet med sidoskydd ökar säkerheten för den lilla passageraren avsevärt. Tack vare den 6-faldiga höjdjusteringen av Levi One-nackstödet anpassas det enkelt till barnet.

5-punktssele
Moderna e 5-punktssele med höftbälte erbjuder maximalt säkerhet.

Bekvämt skydd
Ytterligare halkfri stoppning på remmarna säkerställer att de alltid är i rätt position. Tack vare det mjuka materialet förhindrar kuddarna att den känsliga barns hud skavar.

Bekväma armstöd
De lindrar belastningen och ökar körkomforten avsevärt under långa avstånd. Med armstöden kan du undvika domningar och ständig spänning i båda händernas muskler, så att resan inte är ansträngande för barnet.

sätesreducerande
Sätet är utrustat med två sätesreduceringsinsatser som säkerställer bättre passform för de mindre barnen. Insatserna tillverkas med Dry Seat-teknik för att säkerställa perfekt luftcirkulation. När barnet växer kan insatserna enkelt tas bort - den ena är placerad vid anslutningen mellan sätet och ryggstödet, den andra vid huvudstödet, vilket ytterligare förbättrar huvudskyddet.

Egenskaper Torrsäte
 • Tyg med ett speciellt tyg garanterar tillräcklig ventilation
 • Påfyllning med rätt täthet anpassar sig till barnets kroppsbyggnad
 • Bekväma material för den känsliga huden på barn
Bekväma klädsel
Det eleganta, bekväma och hudvänliga materialet är perfekt för långa resor och stoppningen kan enkelt tas bort och tvättas i maskin. Bara dammsugning tar bort det mesta av smuts.

Växer med barnet
Tack vare det modulära brett viktområdet och konstruktionen kan Levi One användas längre, upp till ålder 10 till 12 år.

Tekniska detaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 42 x 45 x 68 cm
 • Inre mått på sätet (längd x bredd x höjd): 35 x 42 x 62 till 72 cm
 • Ryggstödets mått (längd x bredd): 62 till 72 x 42 cm
 • Vikt : 4,4 kg
 • Installationsalternativ: Med säkerhetsbälte
 • Installation: Framåt
 • Materialskydd: 100% polyester
 • Täckbar tvättbar : 30 ° C handtvätt

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: lionelo Bilbarnstol Levi One Candy Pink
5
205 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 171
 
4 Stjärnor
| 28
 
3 Stjärnor
| 5
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare