Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

lionelo Bilbarnstol Lars Candy Pink
Tillfälligt slutsåld

Pris
1149 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A308666

EAN: 5902581657206

lionelo Bilbarnstol Lars Candy Pink
"Från 15 till 36 kg

Växer med barnet
Lars förutom att vara en klassisk bilbarnstol, tillåter Lars också äldre barn att använda stolen utan ryggstöd.

Förstärkt nackstöd
Det breda, infällda nackstödet förbättrar avsevärt säkerheten för den lilla passageraren. Justeringsområdet på 6 nivåer gör att barnstolen kan anpassas till varje barn.

Sidoskydd
Specialpaneler absorberar accelerationskrafterna i sido- och bakstöt, vilket ger bättre säkerhet från alla sidor.

Djupt säte
Barnsitsen är utrustad med en djup sittyta som skyddar barnet även i oförutsägbara situationer. Skyddet kompletteras med ytterligare förstärkningar i ländryggen.

Slitstark klädsel
Elegant, bekvämt och hudvänligt material är perfekt för långa resor. Vadderingen kan enkelt tas bort och tvättas i tvättmaskinen. Det mesta av smutsen kan avlägsnas med en dammsugare.

Bekväma armstöd
De avlastar armarna och ökar komforten avsevärt vid långa resor. Armstöden förhindrar att armarna ""somnar"" och ständiga spänningar i armmusklerna, vilket gör ritten bekvämare för barnet.

Impact Guard-konstruktion
Genom att använda speciella teknik absorberar barnstolen slagkrafter och minimerar effekten av accelerationskrafter som verkar på barnet i händelse av en olycka.

Dubbel skum
Ett speciellt skumskikt införlivat i sätet anpassar sig efter barnets vikt och uppbyggnad. Användningen av denna teknik lindrar barnets ryggrad.

Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 45 x 52 x 68 till 76 cm.
  • Inre mått säte (längd x bredd x höjd): 34 x 32 x 58 - 66 cm
  • Mått på ryggstöd (längd x bredd): 58 till 66 x 23 cm
  • Vikt: 3,45 kg
  • Livslängd: 15 till 36 kg
  • Installationsalternativ: Säkerhetsbälte
  • Installation: Framåt
"

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: lionelo Bilbarnstol Lars Candy Pink
4.5
129 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 98
 
4 Stjärnor
| 23
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare