lionelo Bilbarnstol Braam Stone
Pris
2552 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A308649

EAN: 5902581659033

lionelo Bilbarnstol Braam Stone
Från födseln upp till 36 kg

Braam tillåter transport bakåt av barn upp till 18 kg.Sätet kan vridas 360 grader, vilket möjliggör bekväm och säker placering av barnet i sätet.

Isofix och den stabiliserande stödfoten minskar kraftigt de krafter som verkar på barnet vid plötslig inbromsning eller stötar. 5-punktsselen med midjebälte håller barnet i sätet. Side Protect-systemet ger en extra barriär vid sidokollision.

Nackstödsjusteringen med 9 lägen gör att sätet kan växa med ditt barn. Nackstödsjusteringen är integrerad i säkerhetsbältena 5 lutningsnivåer i sätet garanterar barnets komfort och position.

Dri-Seat nyfödda insats är utformad för att säkerställa en säkrare och bekvämare position av ditt barn i sätet. Sätet är också utrustat med en speciell insats för att skydda barnets ryggrad.

Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 43,6 x 51 x 64 till 84 cm.
  • Innermått säte (längd x bredd): 29 x 40 cm
  • Mått ryggstöd (längd x bredd): 50 x 33 cm
  • Vikt: 11,9 kg
  • Livslängd: Från födseln upp till 36 kg
  • Installationsalternativ: Isofix och stödben eller säkerhetsbälten och stödben
  • Installation: Framåt eller bakåt
  • Materialöverdrag: 100% polyester
  • Stödbenets längd: 28,5 - 54 cm
  • Skötselöverdrag: 30 ° C handtvätt

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: lionelo Bilbarnstol Braam Stone
4.5
191 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 143
 
4 Stjärnor
| 34
 
3 Stjärnor
| 6
 
2 Stjärnor
| 4
 
1 Stjärna
| 4
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

lionelo Bilbarnstol Braam Stone
lionelo Bilbarnstol Braam Stone
2552 kr