lionelo Bilbarnstol Bastiaan Violet
Variant:
 • lionelo Bilbarnstol Bastiaan Grey White Base
 • lionelo Bilbarnstol Bastiaan Grey Black Base
 • lionelo Bilbarnstol Bastiaan Violet

Pris
1549 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A318607

EAN: 5902581654229

lionelo Bilbarnstol Bastiaan Violet
Från födseln upp till 36 kg

Motriktning upp till 18 kg möjlig. Till skillnad från de flesta andra barnstolar tillåter Bastiaan RWF barn upp till 18 kg att transporteras i motsatt riktning. Det framåtvända barnstolen är lämplig från 18 till 36 kg.

Kvalitet och säkerhet
Bastiaan RWF har testats av det kända oberoende laboratoriet Tass International. Krasstest inkluderade både fram och bak installation med Isofix och Top Tether eller bilbälten.

Basen roterar 360 grader
Användningen av unik tigerteknik gör att barnstolen kan rotera fritt runt sin egen axel utan att behöva separeras från säkerhetsbältena.

Isofix och Top Tether
Ett stabilt och snabbt sätt att installera barnstolen i bilen. Isofix-systemet minskar kraftigt barnets krafter vid plötslig bromsning eller kollision.

Sidoskyddssystem
Förstärkt konstruktion, högenergimaterial och omfattande sida paneler ger högsta skyddsnivå. Nackstöd och ryggstöd är justerbara.

Från födseln
Tack vare möjligheten att montera sätet mot körriktningen är det möjligt att transportera barnet från de första dagarna av livet. För säkerheten och komforten för de minsta barnen är sätet utrustat med en extra nyfödd insats.

5-punktssele med höftbälte
Stabila remmar håller barnet i sittplats. Ytterligare vaddering på säkerhetsbältet förhindrar nötning på barnets känsliga hud och halksäkra lock säkerställer korrekt placering av säkerhetsbälten.

Utökat sidoskydd
Den förstärkta konstruktionen och omfattande sidopaneler, ger det högsta skyddet i potentiellt farliga trafiksituationer.

Nackstödjustering
Nackstödet är justerbart i fem nivåer så att sätet växer med ditt barn. Nackstödjusteringen är integrerad i säkerhetsbältena, vilket ökar komforten avsevärt.

4-vägs justerbart ryggstöd
Enhandsjusteringen av ryggstödet från sittande till halv -sittande position garanterar barnets komfort och rätt position.

Canopy
Satsen innehåller en avtagbar kapell som skyddar barnet från den intensiva solen, förhindrar överhettning och ökar resan komfort.

Ländryggsinsats
Sätet är också utrustat med en speciell ländryggsinsats som skyddar barnets ryggrad och bibehåller rätt ryggläge tack vare dess form.

Trevlig stoppning
Mjuk, flexibel och slitstark klädsel som är extremt lätt att hålla ren. Du kan ta bort det mesta av smutsen bara genom att dammsuga. Materialet kan också tvättas vid upp till 30 ° C.

Tekniska detaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 46 x 51 x 57 till 80 cm.
 • Innermått säte (längd x bredd x höjd): 30 x 32 x 52 till 68 cm
 • Mått ryggstöd (längd x bredd): 52 till 68 x 32 cm
 • Vikt: 7,5 kg
 • Användbar livslängd: Från födseln upp till 36 kg
 • Installationsalternativ: Isofix och Top Tether och / eller säkerhetsbälten
 • Installation: framåt eller bakåt
 • Material: 100% polyester
 • Skötselöverdrag: 30 ° C handtvätt

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: lionelo Bilbarnstol Bastiaan Violet
4.5
948 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 720
 
4 Stjärnor
| 168
 
3 Stjärnor
| 38
 
2 Stjärnor
| 12
 
1 Stjärna
| 10
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

lionelo Bilbarnstol Bastiaan Violet
lionelo Bilbarnstol Bastiaan Violet
1549 kr