Lionelo Bilbarnstol Bastiaan One Yellow Mustard

Pris
1976 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A308606

EAN: 5902581659637

Lionelo Bilbarnstol Bastiaan One Yellow Mustard
Från födseln upp till 36 kg

Tack vare det vridbara sätet är det möjligt att låta barnet åka mot körriktningen, från de första dagarna i livet upp till 18 kg. Barnsätet har en spädbarnsinsats. Sätet kan användas från 0 till 36 kg och äldre barn kan transporteras framåtvända.

Isofix och Top Tether
Isofix minskar de krafter som påverkar barnet vid plötslig bromsning eller stötar. Top Tether minskar den främre lutningen på barnets huvud vid en frontalkollision. Det är också möjligt att bara säkra sätet med bilens säkerhetsbälte.

Roterar 360 grader
Lioenlo Bastiaan kan vridas fritt runt sin egen axel. Barnstolen är utrustad med förstärkningar på sidorna och på nackstödet, som dessutom absorberar stötenergi. 5-punktsselen med midjebältet håller ditt barn i sätet.

Stort justeringsområde
5-lägen från sittande till liggande vinkel och 7 justeringar för nackstödet, garantera ditt barns komfort. Den andningsbara Dri-Seat-reduceringsinsatsen för en säkrare åktur skyddar barnets ryggrad.

Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 44 x 49 x 58 till 76 cm.
  • Mått på innersätet (längd x bredd x höjd): 30 x 27 x 58 till 76 cm
  • Mått ryggstöd (längd x bredd): 45 x 27 cm
  • Vikt: 7,5 kg
  • Användning: Från födseln upp till 36 kg
  • Installationsalternativ i bilen: Isofix och Top Tether och / eller säkerhetsbälte
  • Installation: Framåt eller bakåtvänd
  • Material: 100% polyester
  • Skötsel: 30 ° C handtvätt

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
165 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Lionelo Bilbarnstol Bastiaan One Yellow Mustard
4.5
172 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 141
 
4 Stjärnor
| 23
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 3
 
1 Stjärna
| 3
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Lionelo Bilbarnstol Bastiaan One Yellow Mustard
Lionelo Bilbarnstol Bastiaan One Yellow Mustard
1976 kr