lionelo Bilbarnstol Bastiaan Grey Black Base
babymarkt rekommenderar
Variant:
 • Lionelo Bilbarnstol Bastiaan Grey White Base
 • lionelo Bilbarnstol Bastiaan Grey Black Base
 • lionelo Bilbarnstol Bastiaan Violet

Pris
1917 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A298113

EAN: 5902581656100

lionelo Bilbarnstol Bastiaan Grey Black Base

Från födseln upp till 36 kg

I den populära, vridbara bilbarnstolen lionelo Bastiaan kan barnet åka bakåtvänt från de första dagarna i livet upp till 13 kg. Barnsätet har en nyfödd insats. Större barn kan transporteras i en framåtvänd position. Sätet kan användas från 0 till 36 kg.

Isofix och Top Tether
Bilbarnstolen installeras snabbt och stabilt med Isofix och Top Tether. Isofix minskar avsevärt de krafter som utövas på barnet vid plötsliga bromsningar eller stötar. Top Tether minskar den främre lutningen på barnets huvud vid en frontalkollision. Det är också möjligt att enbart säkra sätet med säkerhetsbälten. Obs: Om sätet är fixerat med Top Tether för extra skydd, är vridfunktionen begränsad eller endast möjlig efter att ha lossat Top Tether.

Roterar 360 grader
lionelo Bastiaan kan vridas fritt runt sin egen axel. Genom ett enkelt knapptryck kan stolen ändra position, exempelvis mot dörrens riktning för att enklare placera barnet i bilbarnstolen. Bilbarnstolen är även utrustad med förstärkningar på sidorna och på nackstödet, som absorberar stötenergi samt en extra kudde i nackstödet som skyddar barnets huvud vid en sidokollision. 5-punktsselen med midjebälte håller ditt barn säkert i sätet.

Stora justeringsmöjligheter
Sätet kan enkelt justeras från sittande till liggande, då bilbarnstolen har fyra olika lutningsplan som garanterar ditt barns komfort. lionelo Bastiaan har även 7-nivåsjustering av nackstödet som tillåter bilbarnstolen att växa med barnet samt en andningsbar Dri-Seat-reduceringsinsats som är designad för att anpassa bilbarnstolen till mindre barn. Vidare har bilbarnstolen försätts med en särskild insats för svankstöd som är anatomiskt utformad och säkerställer rätt ryggläge för barnet.

Tekniska detaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 44 x 49 x 58 till 76 cm.
 • Mått på innersätet (längd x bredd x höjd): 30 x 27 x 58 till 76 cm
 • Mått ryggstöd (längd x bredd): 45 x 27 cm
 • Vikt: 7,5 kg
 • Användbar livslängd: Från födseln upp till 36 kg
 • Installationsalternativ i bilen: Isofix och Top Tether och / eller säkerhetsbälten
 • Installation: Framåt eller bakåtvänd
 • Material: 100% polyester
 • Skötsel: 30 ° C handtvätt

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: lionelo Bilbarnstol Bastiaan Grey Black Base
4.5
1129 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 843
 
4 Stjärnor
| 206
 
3 Stjärnor
| 53
 
2 Stjärnor
| 13
 
1 Stjärna
| 14
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

lionelo Bilbarnstol Bastiaan Grey Black Base
lionelo Bilbarnstol Bastiaan Grey Black Base
1917 kr