10% Personalrabatt ❕
10% Personalrabatt ❕
kopiera rabattkoden:
YAY18378
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
lionelo Bältesstol Neal i-Size Grey Stone
Variant:
 • lionelo Bältesstol Neal i-Size Grey Stone
 • lionelo Bältesstol Neal i-Size Black Onyx

Pris
1201 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A311882

EAN: 5903771700498

lionelo Bältesstol Neal i-Size Grey Stone
Texten har översatts automatiskt.
Från 15 till 36 kg; 4 till 12 år; 100 till 150 cm höjd.

Stolen är en utmärkt kombination av dynamisk och elegant Design och en hög nivå av komfort och säkerhet. Tack vare 14-stegs höjdjustering av nackstödet kan barn använda den upp till 150 cm.

Växer med barnet
Den är utformad för lite äldre barn och en längd på 100 till 150 cm, vilket motsvarar viktgrupp 2 och 3 (15 till 25 kg respektive 22 till 36 kg). Produkten har ett antal lösningar som ökar resesäkerheten och möjliggör tillväxt med barnet. Sitsens struktur solid e har förstärkts med energiabsorberande material och det breda nackstödet med sidoskydd ger en hög standard för skydd av huvud och axlar vid en eventuell kollision.

Isofix -installation
Bilstolen installeras framåtvänd med Isofix -systemet och bilens säkerhetsbälte eller själva säkerhetsbältet. Detta minskar de krafter som träffar en liten resenär vid en plötslig inbromsning eller kollision. Produkten är utrustad med ett dubbelt skyddssystem mot oönskad separation från Isofix -systemet, vilket gör det möjligt att bibehålla rätt position och öka barnets säkerhetsnivå. Installationen av sätet är mycket intuitiv och kräver inte mycket tid.

Bekvämt för föräldrar och barn
Modellen är lämplig för både korta och långa resor. Det rymliga ryggstödet med skumfyllning ger hög rörelsekomfort och förstärkningen i ländryggen säkerställer en korrekt positionering av ryggraden. För att säkerställa bekväma körförhållanden har produktens ryggstöd utrustats med ett effektivt ventilationssystem som minskar överdriven svettning och risken för överhettning. Effekten förstärks av stoppning i barnvänligt material som kan tas bort och tvättas i 30°C vid kraftig nedsmutsning.

Detaljer om produkten:
 • Kroppslängd: 100 till 150 cm
 • Framåtvänd montering med Isofix -systemet eller bilens säkerhetsbälte
 • Isofix -skyddssystem mot oönskad urkoppling
 • Justerbart nackstöd i 14 lägen
 • Avtagbara och tvättbara dynor
 • Skydd mot sidokollisioner
 • 3-vägs justerbart ryggstöd
 • Höjdjusterbart nackstöd
 • Enkel installation i bilen
Tekniska detaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 44 x 48 x 57 till 80 cm
 • Invändiga sätesmått (längd x bredd): 33 x 36 cm
 • Ryggstödets mått (längd x bredd): 30 x 33 cm
 • Vikt: 7 kg
 • Installationsriktning: Framåt

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: lionelo Bältesstol Neal i-Size Grey Stone
5
27 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 22
 
4 Stjärnor
| 5
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

lionelo Bältesstol Neal i-Size Grey Stone
lionelo Bältesstol Neal i-Size Grey Stone
1201 kr