Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Lionelo Babysitter Pascal Grey Scandi
Tillfälligt slutsåld

Pris
599 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A298117

EAN: 5902581658005

Lionelo Babysitter Pascal Grey Scandi
Texten har översatts automatiskt.
Melodier och vibrationer
Seesaw Pascal kan spela 5 olika melodier. Avslappnande vaggstolar kommer ditt barn att sova. Tonernas volym kan justeras fritt. Mjuka vibrationer hjälper till att lugna ditt barn.

Leksakkarusell
Vänliga, interaktiva kuddiga leksaker ljuder när de trycks ner, vilket uppmuntrar den lilla utforskaren att spela. Ryggstödet kan justeras i fyra lägen för att passa den lilla behovet.

Komfort och funktionalitet
Den mjuka avtagbara kudden stöder barnets huvud. Tack vare rocker blocket kan rocker förvandlas till en vagga. Den mjuka polstringen ger komfort och kan lätt tas bort och tvättas vid behov vid behov.

Det 5-punkts höftbältet ger mer säkerhet när du gungar. De halkfria fötter förhindrar oavsiktlig rörelse av studsaren och skyddar golvet från repor. Det energibesparande systemet gör det möjligt för babystopparen att arbeta upp till 180 timmar. Monteringen är mycket enkel och kräver inga extra verktyg. Efter vikning tar Pascal-sågen inte mycket utrymme och är därför perfekt för resor.

Naturlig - traditionell gung
Tack vare den manuella mekanismen svänger småbarn på ett mycket naturligt sätt, utveckla rumslig medvetenhet, psykomotoriska färdigheter och kroppsmedvetenhet.

Melodier med volymkontroll
Seesaw Pascal kan spela 5 olika melodier. Avslappnande vaggstolar kommer ditt barn att sova. Tonernas volym kan justeras fritt.

Roligt och lärande
Leksakerna främjar utvecklingen av fantasi och motorik från dag ett. Vänliga, interaktiva kudda leksaker blir snabbt barnets bästa vänner - de ljuder när de pressas, vilket stimulerar den lilla utforskaren att leka.

Justera ryggstödet
Ryggstödet kan justeras i fyra positioner för att bättre anpassa vippan till det lilla barns behov.

Avtagbar stoppning
Högkvalitativ, mjuk stoppning ger den lilla komforten i alla situationer . Materialet är väldigt lätt att hålla rent och kan lätt tas bort vid behov och tvättas i en konventionell tvättmaskin.

Säkerhet
5-punkts sele med höftbälte. Sele erbjuder mer säkerhet när du gungar. Ytterligare kuddar ökar komforten och förhindrar skador på barnets känsliga hud.

Robust konstruktion
Ramen är tillverkad av högkvalitativ metall l, så att den inte deformeras under lång tid termisk användning.

Säkerhet och stabilitet
De halkfria fötter förhindrar oavsiktlig rörelse av vippan och skyddar golvet från repor.

Batteri med lång livslängd
Det energibesparande systemet gör det möjligt för vipparen att arbeta upp till 180 timmar med ett batteripaket.

Lätt att installera
Installationen av produkten är väldigt enkel och kräver inga extra verktyg.

Bekväm vikning
Tack vare det bekväma vikningssystemet och den kompakta storleken efter vikning tar vippan lite utrymme och är idealisk för resor.

Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 49 x 80 x 72 till 83 cm
  • Vikningsstorlek (längd x bredd x höjd): 49 x 80 x 18 cm
  • Mått madrass / säng (längd x bredd x höjd): 66 x 35 x15 cm
  • Vikt: 2,25 kg
  • Maximal belastning: Upp till 9 kg
  • Materialsammansättning: 100% polyester
  • Täcktvättbar vid 30 ° C

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Lionelo

Lionelo – Tillsammans, säkert och bekvämt

Det polska företaget Lionelo förstår att det är en utmaning men också och ett fantastiskt äventyr att vara förälder. Med ett genomtänkt sortiment av hög säkerhet och komfort vill de vara en stöttande kompanjon på vägen som gör det än mer spännande och roligt. Deras slogan är ”Made by parents” och den står för deras önskan om att tillfredsställa både barn och förälders alla behov från första dagen. Lionelo-produkterna kombinerar designkvalitet och funktionalitet med ett attraktivt pris som fått varumärket att öka i popularitet inte bara i Polen utan även övriga Europa. Lionelo erbjuder bland annat barnvagnar, bilbarnstolar, möbler för barnrummet, babyvakter och mycket mer. I vårt sortiment finner du exempelvis de populära bilbarnstolarna Lionelo Bastiaan, Lionelo Braam och Lionelo Sander, barnvagnarna Lionelo Amber, Lionelo Elia och Lionelo Emma samt resesängen Sven. Upptäck Lionelos sortiment hos oss på babymarkt.se idag och hitta prisvärda produkter med modern design och kreativa lösningar.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Lionelo Babysitter Pascal Grey Scandi
4.5
154 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 120
 
4 Stjärnor
| 23
 
3 Stjärnor
| 9
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare