LARQ Bottle Obsidian Black 500ml
LARQ Bottle Obsidian Black 500ml

LARQ Bottle Obsidian Black 500mlPris
1217 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A310273

EAN: 1230000028011

LARQ Bottle Obsidian Black 500ml
Texten har översatts automatiskt.
LARQ-flaskan är världens första självrensande vattenflaska och vattenreningssystem. UV-C LED-lampan tar bort upp till 99,9999% av alla biologiska föroreningar från ditt vatten och din flaska.

Produktdetaljer:
  • Design: Svart
  • Material: 18/8 elektropolerat rostfritt stål (BPA-fritt)
  • Uppladdningsbart litiumpolymerbatteri
  • Inbyggt UV-C LED
  • Dubbelvägg isolering: Kyler upp till 24 timmar och värms upp till 12 timmar

Skötselanvisningar:

< b> Skölj munstycket:
Tvätta flaskan och locket ibland med varmt vatten och diskmedel för att ta bort skräp (främst läppbalsam, läppstift, oljor och matrester) från de mjuka kanterna.

Korrekt sköljning:
Det stämmer, din LARQ-flaska är självrensande, så den behöver inte de dagliga sköljningarna som rekommenderas för traditionella vattenflaskor. Så länge du använder din LARQ-flaska för vatten behöver LARQ-flaskan och locket (oroa dig inte - locket är vattentätt!) Bara sköljas var 3-4: e vecka. Skölj dem ibland för hand med varmt tvålvatten.

Rengöring om du använder andra vätskor än vatten:
Det rekommenderas inte att använda LARQ-flaskan för kaffe, te, mjölk och sockerarter, dvs. avlagringsdrycker, eftersom du kommer att äventyra effektiviteten hos PureVis ™ UV-C LED-teknik. Detta förhindrar att ljuset reflekteras från flaskans elektropolerade väggar. Om du använder kaffe, te eller söta drycker med din LARQ-flaska, använd en flaskborste för att rengöra flaskan med varmt tvålvatten för att ta bort skräp efter varje användning. Detta kommer att säkerställa att din flaska fungerar med högsta effektivitet för att hålla flaskan och din dryck fräsch.

Anmärkning:
Ladda alltid din LARQ-lock före varje spolning, eller vänta tills det är helt torrt före varje laddning för att undvika skador och personskador

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

LARQ Bottle Obsidian Black 500ml
LARQ Bottle Obsidian Black 500ml
1217 kr