Idag: 10% App-rabattkod ❕
Idag: 10% App-rabattkod ❕
Kopiera rabattkoden:
APP4RA3032
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
Label Label - Stapla block - Nougat
NYHET Hållbar
Pris
285 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A394302

EAN: 8720663934376

Label Label - Stapla block - Nougat
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Bygg ett torn, placera det enligt nummer eller sätt ihop klossarna... Allt detta är möjligt med stapel- och häckningsblock i trä från Label Label .
  • De numrerade stapel- och häckningsklossarna är tillverkade av högkvalitativt FSC-bökträ och har dekorerats med barnvänlig vattenbaserad färg i vackra nyanser av blått, vitt och grått.
  • Ditt lilla barn kan stapla, bygga och sätta ihop allt vad det vill med de här stapelklossarna i trä från Label Label House Style
  • De 6 träklossarna i minskande storlek, som kan passa eller staplas ihop, har olika siffror på två sidor och mönster och symboler på de andra.
  • När ditt barn leker tränar det sin fantasi, sitt logiska tänkande och sin koordination mellan ögon och händer samt sin sifferkännedom.
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 26,5 x 7 x 25,5 cm.
  • Vikt: 0,92 kg
Material och skötsel:
  • Material: bok

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Label Label - Stapla block - Nougat
Label Label - Stapla block - Nougat
285 kr