Label-Label - Stacking Blocks House - Blå
NYHET Hållbar

Label-Label - Stacking Blocks House - Blå


Variant:
  • Label-Label - Stacking Blocks House - Blå
  • Label-Label - Stacking Blocks House - Rosa

Pris
251 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A393336

EAN: 5420067925095

Label-Label - Stacking Blocks House - Blå
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Med de här stapelklossarna i olika former, färger och höjder kan ditt barn bygga sitt eget lilla drömhus.
  • De här Label Label stapelblocken är tillverkade av högkvalitativt FSC-certifierat bokträ och har målats med barnvänlig vattenbaserad färg i vackra nyanser av blått, vitt och grått.
  • Detta minihus består av 4 rader av träklossar i etikett-märkningsstil.
  • Totalt finns basen, 8 träpinnar, 3 basplattor och 14 klossar i olika former och med olika färger, symboler och mönster som ditt barn kan bygga sitt eget fantasihus med.
  • Ditt barn kommer lekfullt att träna sin finmotorik, samt stimulera sin fantasi, uppfinningsrikedom och rumsliga medvetenhet.
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 26,5 x 7 x 25,5 cm.
  • Vikt: 0,92 kg
Material och skötsel:
  • Material: FSC-bökträ

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Label-Label - Stacking Blocks House - Blå
Label-Label - Stacking Blocks House - Blå
251 kr