Label-Label - Sorteringslåda - Blå
NYHET Hållbar
Variant:
  • Label-Label - Sorteringslåda - Blå
  • Label-Label - Sorteringslåda - rosa

Pris
149 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A393324

EAN: 5420067925057

Label-Label - Sorteringslåda - Blå
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Det är mycket roligare att leka med former och ytor tack vare den här sorteringslådan från Label Label .
  • Sorteringslådan i form av Label Label är tillverkad av högkvalitativt, FSC-certifierat bokträ och har målats med barnvänlig vattenbaserad färg i trendiga nyanser av blått, vitt och grått och symboler.
  • En sorteringslåda för former är det perfekta sättet att låta ditt barn upptäcka olika former.
  • Var och en av de 8 träklossarna som ingår har en specifik öppning genom vilken de passar: en cirkel, kvadrat, hexagon och triangel.
  • Barn lär sig om former och ytor genom lek och lär sig att matcha och organisera dem korrekt.
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 13,5 x 13,5 x 8 cm.
  • Vikt: 0,44 kg
Material och skötsel:
  • Material: FSC-bökträ + FSC-plywood

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Label-Label - Sorteringslåda - Blå
Label-Label - Sorteringslåda - Blå
149 kr