Label-Label - Små stapelbara ringar - Blå
NYHET Hållbar
Pris
186 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A394280

EAN: 5420067925279

Label-Label - Små stapelbara ringar - Blå
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Upptäck denna nya supersöta Label Label vän med ett roligt stapelspel som är speciellt utformat för små, nyfikna händer.
  • De här 4 stapelbara tornen på solid em basen är tillverkade av FSC-certifierat trä av hög kvalitet och har en skonsam märkning med barnvänlig vattenbaserad färg.
  • 10 färgade stapelringar, 4 numrerade stapelringar och 4 Label Label toppblock hjälper ditt barn att stapla, sortera, räkna, ... och mycket mer
  • Barnen kan hitta på egna spel och stapla ringarna sida vid sida i färgordning, blanda färgerna, på eller utanför stativet, med eller utan figurer.
  • Samtidigt som ditt barn spelar lättsamt erbjuder det här lilla stapelspelet ett stort pedagogiskt mervärde.
  • Det stimulerar fantasi och kreativitet, ditt barn lär sig att sortera färger, räkna och lära sig sina första siffror.
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 23,3 x 6,5 x 14,1 cm.
  • Vikt: 0,4 kg
Material och skötsel:
  • Material: FSC-plywood + FSC-MDF + FSC-bökträ.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Label-Label - Små stapelbara ringar - Blå
Label-Label - Små stapelbara ringar - Blå
186 kr