Label-Label - Kök - Rosa
NYHET Hållbar
Variant:
 • Label-Label - Kök - Grön
 • Label-Label - Kök - Rosa

Pris
999 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A393340

EAN: 5420067925385

Label-Label - Kök - Rosa
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
 • Stig in, slå dig ner och njut av din lilla kocks godaste rätter i deras eget trendiga kök.
 • Köket är tillverkat av högkvalitativt FSC-certifierat trä och har målats med barnvänlig vattenbaserad färg i en vacker rosa nyans.
 • Allt ingår: praktiskt förvaringsutrymme, ugn, kokplattor, diskbänk och tillbehör som salt- och pepparströare, skedar och spatlar, gryta med stekt ägg och kastrull med lock.
 • Det här lekköket är perfekt för ditt barn som vill imitera mamma och pappa, storebror eller storasyster.
 • Nu har de sitt eget kök, men magiskt vackrare, i deras favoritfärg och anpassat för små händer.
 • Här kan de minsta stjärnkockarna låta fantasin flöda fritt och det blir mycket rollspel.
Mått och vikt:
 • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 55,5 x 33 x 12,5 cm.
 • Vikt: 6,72 kg
Material och skötsel:
 • Material: FSC-bökträ + FSC-MDF + FSC-plywood.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Label-Label - Kök - Rosa
Label-Label - Kök - Rosa
999 kr