Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Label Label - Bil Slide r - Nougat
NYHET Hållbar
Tillfälligt slutsåld
Pris
326 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A394312

EAN: 8720663934406

Label Label - Bil Slide r - Nougat
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • 1, 2, 3 ... GO! Tävla bara med mamma, pappa, syskon eller din kompis.
  • Träna dina motoriska färdigheter med denna fantastiska Label Label Car Slide r
  • Label Label bilskjutaren är tillverkad av högkvalitativt FSC-certifierat bokträ och har dekorerats med barnvänlig vattenbaserad färg i mjuka gröna, vita och grå nyanser.
  • Bilen Slide r har 4 bilar i matchande färger och ger ditt barn kontinuerlig aktivitet.
  • Placera bilen på rutschkanan och se den åka ner och snurra runt.
  • Absolut roligt är garanterat, motoriska färdigheter, koordination mellan ögon och händer och logiskt tänkande uppmuntras.
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 32,8 x 11 x 30,8 cm.
  • Vikt: 1,93 kg
Material och skötsel:
  • Material: bokträ + plywood

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare