Label Label - Aktivitetskub - rosa
NYHET Hållbar

Pris
499 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A394283

EAN: 8720663934314

Label Label - Aktivitetskub - rosa
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Aktivitetskuben 5-i-1 har en formsorterare, kugghjul, en spårlabyrint, en xylofon och en labyrint av pärlor för att engagera barnen.
  • Pärllabyrinten kan separeras från kuben för att bli två separata leksaker.
  • Den multifunktionella leksaken ger fascinerande kontinuerlig rörelse för massor av dynamisk lektid, uppmuntrar kreativitet och logiskt tänkande, finmotoriska färdigheter samt odlar perceptuella färdigheter för former, färger och räkning, matchningsfärdigheter.
Mått och vikt:
  • Förpackningsmått (längd x bredd x höjd): 22,5 x 18,6 x 19 cm.
  • Vikt: 1,75 kg
Material och skötsel:
  • Material: bokträ + plywood + MDF

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Label Label - Aktivitetskub - rosa
5
4 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Label Label - Aktivitetskub - rosa
Label Label - Aktivitetskub - rosa
499 kr