Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

knorr®toys bäddtält "Grey white stars
Tillfälligt slutsåld

knorr®toys bäddtält "Grey white stars


Pris
184 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343306

EAN: 4049491551802

knorr®toys bäddtält "Grey white stars
Texten har översatts automatiskt.
Sov, gosa, läs och lek tryggt i din egen säng - det är enkelt med vårt praktiska sängtält i tidlös Design med vita stjärnor på en grå bakgrund. Ditt barn kan sova lugnt på natten eller få en trygghetskänsla när det sover på dagen.

Det här magiska popup-tältet kan enkelt sättas upp och tas ner igen. Tack vare små snören kan ingången hållas öppen eller bildar en helt stängd sovgrotta. Små böcker eller liknande kan förvaras i innerfickan (ca 20 x 20 cm) i "tältduken". Lämplig för en sängbredd på ca 90 - 160 cm.

Produktdetaljer:
  • Mått på lektältet (längd x bredd x höjd): 220 x 78 x 0,5
  • Material sammansättning: tältduk 100% polyester
  • Ålder: från 0 månader
Uppmärksamhet
Övervakning av en vuxen rekommenderas. Leksaken måste monteras och demonteras av en vuxen. Håll verktyg och smådelar utom räckhåll för små barn. Alla garanti- och garantianspråk förverkas i händelse av felaktig hantering.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare