Rabatt - allt för resan 🚗
Rabatt - allt för resan 🚗
10% rabattkod:
KIW13736
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden
knorr® toys docka barnvagn Klass ic barnvagn rosa / vit

knorr® toys docka barnvagn Klass ic barnvagn rosa / vit


Pris
712 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A311355

EAN: 4049491636028

knorr® toys docka barnvagn Klass ic barnvagn rosa / vit
Texten har översatts automatiskt.
"Förtrollande dockvagn ""Class ic barnvagn"" av knorrtoys i klassisk retrostil.
Dockvagnen sticker ut med sin tidlösa design och tillsammans med sitt underbara tryck på baldakinen och badkaret med små kronor, små hjärtan och bokstäverna Prince ss väcker positiv uppmärksamhet - det lägger ett lyckligt leende på dockans mamma. Det vita badkaret i resistent plast, den vita ramen i robust metall l i kombination med de stora, vita och mycket robusta plasthjulen kompletterar den här retro vagnens eleganta utseende. Det justerbara taket kan fällas upp och ner utan problem. Inkluderat är en vanlig färgad uppsättning bestående av kudde och filt i samma färg som innerfodret, samt ett överdrag med kant i samma färg som baldakinen. Så allt passar ihop extremt harmoniskt. Den mycket enkla monteringen möjliggör en snabb spelkul. Lämplig för dockor upp till en storlek på ca. 50 cm. För stolta dockamamma från 3 års ålder.

Produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): ca. 62 x 80 x 71 cm.
  • vikt: 3,3 kg
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet
Vuxenövervakning rekommenderas. Låt aldrig ditt barn leka med leksaken nära trappor eller sluttningar. Denna leksak är inte lämplig för barn, spädbarn eller husdjur. Montering och demontering av leksaken måste utföras av en vuxen. Förvara verktyg och små delar utom räckhåll för små barn. Ta bort alla påsar och förpackningsmaterial före användning. Alla garanti- och garantianspråk förverkas vid felaktig hantering."

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: knorr® toys docka barnvagn Klass ic barnvagn rosa / vit
4.5
18 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 14
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

knorr® toys docka barnvagn Klass ic barnvagn rosa / vit
knorr® toys docka barnvagn Klass ic barnvagn rosa / vit
712 kr