🍦 Smältande priser! 🍦
🍦 Smältande priser! 🍦
Endast idag:
6 rabattkoder
00
tim
00
min
00
sek
Välj din rabattkodi
Kluba Medical Medibino® Baby huvudskydd, grått
Kluba Medical Medibino® Baby huvudskydd, grått

Kluba Medical Medibino® Baby huvudskydd, grått


Variant:
 • Kluba Medical Medibino® Baby huvudskydd, rosa
 • Kluba Medical Medibino® Baby huvudskydd, grått

Pris
586 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A281624

EAN: 4270000009341

Kluba Medical Medibino® Baby huvudskydd, grått
Texten har översatts automatiskt.
Kluba Medical - För det mest skyddande i livet

För en vacker, naturlig huvudform. - Flexibelt, säkert och skonsamt.
Medibino® är inte bara en effektiv och säker lösning för att bibehålla en vacker, jämn och hälsosam huvudform, utan kan även användas vid redan befintliga, lätta missbildningar och på så sätt motverka en försämring.Läkare och barnmorskor rekommenderar av goda skäl ryggläge. Ditt barns huvud är särskilt mjukt direkt efter födseln och är därför mer känsligt för huvuddeformiteter. Medibino® Baby Head Support förhindrar lägesrelaterade huvuddeformationer genom att ge jämn tryckavlastning och rekommenderas efter födseln till slutet av den tionde månaden - hur länge barnet ska användas beror på barnets rörliga utveckling.
Tack vare den individuellt justerbara ringformen vilar den känsliga baksidan av ditt barns huvud inte på kudden, oavsett huvudets storlek och vikt - risken för platt huvud förhindras alltså på bästa möjliga sätt. Positioneringskudden kan användas när som helst under sömnen, i barnvagnen, bärstolen eller barnstolen.

Ingen risk för att andas in eller glida ut: Medibino®s ringform och dess lilla yta minskar risken för att andas in avsevärt. Formen gör det också svårare för huvudet att glida ut ur ringen. Medibino®s optimala passform garanterar maximal säkerhet och effektivitet. Det är möjligt och önskvärt att huvudet rör sig i ringen och det minskar inte Medibino®:s skyddande funktion.

Att applicera Medibino® är en barnlek och fungerar på samma sätt som en kudde - och ändå skiljer sig vår patenterade medicinska produkt inte bara till det yttre från en babykudde. Det är viktigt att du väljer rätt storlek på Medibino babyhuvudskyddet, eftersom alla små huvuden är olika. Medibino® möjliggör en enkel, steglös justering i stället för förutbestämda och stela storlekar (S, M, L), vilket är fallet med t.ex. kommersiellt tillgängliga babykuddar. Eftersom det inte bara är huvudets storlek (omkrets) som är viktig för justeringen, utan även huvudets form, finns det ingen formel som gör det möjligt att beräkna den korrekta justeringen av ringen. Det krävs snarare ett visst mått av försök och misstag som gör att man lätt och utan komplikationer kan hitta den rätta inställningen. Generellt rekommenderas att du använder Medibino® när ditt barn ligger på rygg i sin spjälsäng, barnvagn, babyfilt eller liknande.

Kanske känner du redan till huvudskyddet för spädbarn från sjukhuset - på vissa sjukhus används Medibino® på spädbarnet station en och stöder en naturlig, stressfri huvudtillväxt från den första dagen.

När ditt barn börjar vända sig regelbundet på egen hand och blir rörligt minskar risken för att utveckla kranial asymmetri, eftersom huvudet inte längre utsätts för en konstant, ensidig tryckbelastning på grund av den rekommenderade liggande positionen, så att du kan minska användningen av Medibino® Baby Head Protection individuellt.
Det finns ingen gräns för hur ofta och hur länge ditt barn ska ligga på Medibino® babyhuvudskyddet.

Överdraget är avtagbart och tvättbart. Den integrerade blixtlåsen kan vara försänkt av säkerhetsskäl. I leveransen ingår en bomullspåse som skyddar Medibino® vid förvaring.

Material och skötsel:
 • Färg: Grå
 • Mått: 14 x 15 x 3 cm
 • Material:
  Yttre: 60 % polyester, 40 % lyocell
  Stängningsmaterial: 100 % polyamid
  Kärna: PUR-skum
 • Överdraget på Medibino® är tillverkat av en lättskött Tencel-polyesterblandning.
 • Inre kärna av PUR-skum
 • Överdraget kan tvättas upp till 40 °C
 • Inre kärna: PUR kan desinficeras genom avtorkning och kan desinficeras med upp till 60 % etanol- eller propanollösningar.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Kluba Medical Medibino® Baby huvudskydd, grått
4.5
20 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 13
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Kluba Medical Medibino® Baby huvudskydd, grått
Kluba Medical Medibino® Baby huvudskydd, grått
586 kr