KipKep Feedi amningsduk Calming Green
Hållbar
KipKep Feedi amningsduk Calming Green

KipKep Feedi amningsduk Calming Green


Pris
349 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A316038

EAN: 8718182143249

KipKep Feedi amningsduk Calming Green
Texten har översatts automatiskt.
KipKep det hippa märket med trendiga produkter för kärleksfull vård av ditt barn. KipKep står för kärleksfulla produkter som hjälper unga föräldrar att göra livet enklare utan att ge avkall på en trendig look. Modern, annorlunda, praktisk och vacker!

Bekväm, avslappnad och diskret amning ? Använd sedan Feedi-slingan för omvårdnad!
Behöver du lugn och ro nästa gång du ammar? Eller vill du amma offentligt? Med Feedi kan du amma bekvämt, diskret och bekvämt. Alltid och överallt ! Med Feedi amningsslingan är din lilla älskling inte längre utsatt för stimulans. Detta skapar en säker plats för ditt barn så att du kan koncentrera dig helt på amningen. Genom en extra öppning kan du titta på din älskling och lugna honom.
  Feedi är en luftig bomullsduk. Den kan enkelt sättas över axeln med en hand. Du behöver alltså inte ta på dig den med ett band eller ett bälte över huvudet. Feedi är utformad för att ligga perfekt. Det faktum att halsduken inte stängs helt innebär att värmen alltid lätt kan komma ut. Den integrerade väskan gör det enkelt att ta med sig den. Under amning hänger väskan på ryggen och ger extra motvikt.

  Produktdetaljer:
 • Mått: 88 x 59 cm
 • Färg: grön
  • Material och skötsel:
  • Består av 100 % bomull
  • Tvättbar upp till 40 °C
   • Tips:
    Träcker ditt barn i halsduken? Då kan du stuva några saker i väskan. På så sätt håller sig Feedi på plats.

    Sponsrad

    product_detail_ad

    Tillbehör

    Hållbarhet

    Hållbara material

    Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

    Fraktinformation

    Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

    Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

    Våra bästsäljare

    KipKep Feedi amningsduk Calming Green
    KipKep Feedi amningsduk Calming Green
    349 kr