KINDSGUT Pusselkorg för plug-in
Pris
252 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A325205

EAN: 4260639721899

KINDSGUT Pusselkorg för plug-in
Texten har översatts automatiskt.
Jag tar med mig mitt pussel överallt

Pusselkorgen Kindsgut som består av geometriska former och en bärkorg är det perfekta stödet för att främja ditt barns kognitiva finmotoriska färdigheter.

Med den eleganta Design kan du integrera leksaken på ett elegant sätt i ditt boendekoncept. Den pedagogiska leksaken är tillverkad i trä och passar perfekt in i det beprövade reducerade utseendet hos modern er-inredningsstilar.

Att leka med byggklossar hjälper ditt barn att utveckla sin fingerfärdighet och förbättra sin kombinatoriska förmåga.

Den subtila färgen och den barnsliga formen gör den här leksaken till ett perfekt komplement och ett imponerande blickfång i ditt hem.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 17,5 x 14,5 x 16,5 cm
  • vikt: 440 g
  • Pedagogisk leksak för att främja motoriska färdigheter: 4 färgglada bitar eller olika former (plug-in byggklossar) av trä samt en bärkorg med motsvarande enheter för lek och plug-in (lämplig för flickor och pojkar).
  • Träpussel med former för barn: Träpussel eller plug-in-spel för att utveckla motoriska färdigheter hos spädbarn och småbarn.
  • Lätt att förvara och därför lämplig även för resor.
  • Miljövänliga material, fria från skadliga ämnen och lämpliga för barn.
  • Smakfull, modern e färgkombination
  • Material: trä
  • Ålder: Från 12 månader

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

KINDSGUT Pusselkorg för plug-in
KINDSGUT Pusselkorg för plug-in
252 kr