Idag: 10x mer babypoints ♡
Idag: 10x mer babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
Kinderkraft Babysitter LUMI trä
NYHET
Pris
1407 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A384818

EAN: 5902533915675

Kinderkraft Babysitter LUMI trä

Egenskaper: 

  • Bluetooth-teknik, USB-anslutning

  • 5-stegs reglering av gung hastigheter

  • Samma rörelse som när föräldrarna vaggar sitt barn i sina armar.

 

Upptäck Lumi babysittern

Möt LUMI - en babysitter som snabbt vaggar barnet till sömns. Istället för den klassiska gungningen framåt och bakåt gungar den här babysittern i sidled, vilket påminner om gungning i föräldrarnas armar - den här rörelsen är bekant för barnet och lugnar det snabbare. LUMI elektriska babysitter är utrustad med en kontrollpanel med 12 melodier, där du också kan välja en av de 5 gung hastigheter. Den har också en inbyggd timer som gör att du kan ställa in vaggtiden på 8, 15 eller 30 minuter. Förutom de 12 melodierna har LUMI även en USB-port och Bluetooth så att du kan spela upp ditt barns favoritlåtar. Dessutom har den här studsaren en fjärrkontroll - du behöver inte resa dig upp för att stänga av studs funktionen. Leksaker och den mjuka dynan som ingår i uppsättningen gör det ännu bekvämare att ligga i babysittern.

 

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
445 kr
Pris
145 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Kinderkraft

Kinderkraft – enkel, flexibel och smart

Inspirerad av uppdraget att hjälpa föräldrar och barn utforska världen tillsammans erbjuder företaget Kinderkraft produkter som kombinerar innovativa lösningar med överlägsen kvalitet. Kinderkraft är ett märke där smarta funktioner kombinerats med högsta kvailtet till ett attraktivt pris. Multifunktionsvagnen 3 i 1 Moov är en ergonomisk barnvagn som inte bara användas som en klassisk barnvagn, men också som en sittvagn eller bilbarnstol med 5-punktsbälte. Förutom barnvagnar och barnstolar inkluderar Kinderrkrafts breda utbud b.la. cyklar, barnsängar och babysitters. Säkerhetsaspekten är självklart också viktig och Kinderkrafts produkter har därför certifikat från 6 oberoende europeiska institutioner som specialiserar sig på produktsäkerhet och kvalitet.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Kinderkraft Babysitter LUMI trä
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Kinderkraft Babysitter LUMI trä
Kinderkraft Babysitter LUMI trä
1407 kr