Kinderkraft Babysitter Felio Peony Rose
Variant:
  • Kinderkraft Babysitter Felio Stone Grey
  • Kinderkraft Babysitter Felio Peony Rose

Pris
644 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A288997

EAN: 5902533913770

Kinderkraft Babysitter Felio Peony Rose
Texten har översatts automatiskt.
Babysprickare och babysväng med sätesfunktion
Felio 3 in 1 är en babysprickare som lätt kan förvaltas till en babysving och när ett litet barn är äldre kan det som sägs. Leksaker, melodier och vibrationer uppmuntrar ditt barn att leka och utvecklas. Det mjuka omslagsfiltet som ingår i uppsättningen gör det möjligt att använda babysprickan från de första dagarna av ditt barn.

Omslagskåpan ingår i uppsättningen
Du behöver inte köpa något separat, för allt ingår redan i uppsättningen! Mjuk, avtagbar och med attraktiv design. Perfekt för den första månaderna av ditt småbarns liv.

insektskydd
Det luftiga myggnätet som medföljer Felio babystoppare skyddar ditt barn från alla insekter. Myggnätet är lätt att fästa.

Flera funktioner i en
Felio är en idealisk babysprickare och babysving för de yngsta barnen. När ditt barn ladjar sitta på egen hand är det enkelt att förvänta Felio till en barnstol som kan vara upp till en vikt på 18 kg.

Kampanjleksaker
3 leksaker med en spegel på pilbågen stödjer utvecklingen av barnets fantasi och motoriska samordning och stimulerar känslan av beröring och hörsel. En av dem ruster, den andra gnisslar och den tredje fungerar som en tandring. Du kan ändra ordningen som du vill.

Lugnande melodier och vibrationer
Felio erbjuder ditt barn nya upplevelser! 8 melodier gör ditt barns tid trevligare och den lugnande virbationsfunktionen hjälper honom eller henne att somna.

Säkerhetsbälten
Din bebis är säkra i babystopparen med 3-punkts säkerhet remmar med ett bältesskydd, som alltid sätter en stabil och säker position.

Liten storlek när det är ihop
Felio är mycket lätt att fälla in och ut. Babystopparen passar enkelt in i alla rum. När det är vikt tar det mycket lite utrymme.

Snabbbyte till svängande
Du får en 2-i-1-produkt, den ger komforten för ditt barn, hjälperhonom eller hennes somnar och slappnar av. Med bara några enkla steg kan babysprickan förvandlas till en baby swing. Flytta bara löparna och - gjort.

Ingen smuts
Du behöver inte oroa dig för fläckar! Rengöring av Felio babystoppare är lätt, lås och inpackningsfilter kan tas bort och tvättas i tvättmaskiner vid 30 ° C.

Tekniska detaljer:
  • För barn upp till vikt / ålder: baby swing från födelse till 9 kg barnstol från 9 till 18 kg
  • Mått (höjd x bredd x längd): 37 till 66 x 45 x 66 cm
  • Mått på insvept tak: 61 x 61 cm
  • >
  • Vikt: 3,1 kg

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Kinderkraft

Kinderkraft – enkel, flexibel och smart

Inspirerad av uppdraget att hjälpa föräldrar och barn utforska världen tillsammans erbjuder företaget Kinderkraft produkter som kombinerar innovativa lösningar med överlägsen kvalitet. Kinderkraft är ett märke där smarta funktioner kombinerats med högsta kvailtet till ett attraktivt pris. Multifunktionsvagnen 3 i 1 Moov är en ergonomisk barnvagn som inte bara användas som en klassisk barnvagn, men också som en sittvagn eller bilbarnstol med 5-punktsbälte. Förutom barnvagnar och barnstolar inkluderar Kinderrkrafts breda utbud b.la. cyklar, barnsängar och babysitters. Säkerhetsaspekten är självklart också viktig och Kinderkrafts produkter har därför certifikat från 6 oberoende europeiska institutioner som specialiserar sig på produktsäkerhet och kvalitet.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Kinderkraft Babysitter Felio Peony Rose
4.5
120 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 90
 
4 Stjärnor
| 24
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 3
 
1 Stjärna
| 3
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Kinderkraft Babysitter Felio Peony Rose
Kinderkraft Babysitter Felio Peony Rose
644 kr