Kidsclub&Co . Lovebox - Kreativa och hantverkslådor

Kidsclub&Co . Lovebox - Kreativa och hantverkslådor


Pris
208 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A330843

EAN: 4270001341174

Kidsclub&Co . Lovebox - Kreativa och hantverkslådor
Texten har översatts automatiskt.
Bra pysselidéer på temat "att ge kärlek".

Kidsclub&Co . Box är en kreativ uppsättning på temat "att ge kärlek som en gåva". Oavsett om det är mors dag, fars dag eller ett fint meddelande till mor- och farföräldrarna. Med Lovebox kan dina barn ge små meddelanden som kommer från hjärtat. Med fantastiska pysselidéer speciellt för barn mellan 3 år och grundskoleåldern.

Konstverk

Det speciella i den här lådan är en duk (15 x 15 cm) med tillhörande staffli. Perfekt för att ge bort som gåva.

Färgkort

Med ett värdefullt tiger presentkort att färga in.

Allt i en låda

Allt du behöver för de färgglada idéerna finns redan med i det kreativa setet. Allt du behöver är en sax och en remsa tejp.

Lämplig för barn

Det kreativa setet är speciellt utformat för barn. Anvisningarna är så enkla att de vuxna inte behöver ägna mycket tid åt att läsa och pilla.

Produktdetaljer:
  • Lådans mått (längd x bredd x höjd): 32,5 x 23 x 5 cm.
  • Innehåll: 3 instruktioner för hantverk, färgkort (DIN A5), mall, silkespapper, kartong, pennor, sugrör, limstift, garn, bläckblock, pompoms, duk (15 x 15 cm), staffli.
  • Ålder: från 3 år

Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under 3 år. Risk för kvävning eftersom små delar kan sväljas eller inandas. Risk för strypning om ullsladden placeras runt halsen. Använd endast under överinseende av en vuxen.

Behåll förpackningen och bruksanvisningen eftersom de innehåller viktig information. Med förbehåll för tekniska ändringar.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Kidsclub&Co . Lovebox - Kreativa och hantverkslådor
Kidsclub&Co . Lovebox - Kreativa och hantverkslådor
208 kr