Kids Concept ® Skåp grönt
Variant:
  • Kids Concept ® Skåp grönt
  • Kids Concept ® Skåp gul

Pris
1470 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313872

EAN: 7340028731696

Kids Concept ® Skåp grönt
Texten har översatts automatiskt.
Efter en dag av bus och lek kan det bli lite rörigt. Men oroa dig inte. Från och med nu blir det mycket lättare att städa upp i lekrummet och hitta rätt leksaker. Det här är ett litet vitt förvaringsskåp för barn från Star-konceptet. Barnens garderob är gjord av trä och har tre fack - två med dörr och ett öppet. Bakom den stora dörren på vänster sida finns två hyllor som kan justeras fritt i höjdled för att rymma leksaker och spel.

Vi vet också att det finns små barn som gillar att klättra. Och ibland är det svårt för oss föräldrar att hålla reda på vad de gör. Därför har ett fäste lagts till på baksidan för att fästa lekredskapet på väggen så att det inte kan tippa över. Skruvar för montering på väggen ingår inte.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 60 x 30 x 60 cm.
  • Material: MDF, gummiträ, vattenbaserad lack/färg
  • Perfekt för förvaring av leksaker
  • Ålder: Från 0 månader

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Kids Concept

Kids Concept - Älskas av både barn och vuxna

Att inreda barnrummet är enkelt med svenska Kids Concept. Deras egendesignade barnmöbler, barnrumsinredning och leksaker är tillverkade i hållbara material och sobra färger. Utformade för att kombineras med varandra men också det du redan har hemma och skapa en lekfull miljö. Det är produkter som älskas likväl av vuxna som av barn, och är en ypperlig present.

Företaget grundades år 2007 med mottot att ”barn ska få vara barn”. Hållbarhet och säkerhet sattes tidigt i fokus, och är vägledande redan i designfasen. Produkterna utvecklas även i nära samarbete med barn. Kids Concept vill att produkterna ska kunna gå i arv, från storasyster till lillebror, så utöver höga krav på kvalité, designas de för att vara unisex.

Kids Concepts leksaker är inte enbart vackra att se på, de uppmuntrar även till lek, lärande, motorikutveckling och stimulerar barnens fantasi. I sortimentet finner du klassiska träleksaker som Kids Concepts kulbana, klossar och hammarbänk. Flera olika gungdjur, däribland den populära och urgulliga Kids Concept mammuten, babygym och lära-gå-vagnar för de mindre barnen. För de större barnen har Kids Concept verkstadsbänkar, leksakskök och mängder med tillbehör. Uppskattade är också Kids Concepts tält.

Oavsett om du söker inredning till barnrummet, en ny spännande leksak eller en present. Kids Concept är ett säkert kort som garanterat kommer bli uppskattad. Utforska utbudet idag.

Våra bästsäljare

Kids Concept ® Skåp grönt
Kids Concept ® Skåp grönt
1470 kr