Idag: 10x mer babypoints ♡
Idag: 10x mer babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
KidKraft ® Playhouse Cooper
Hållbar
KidKraft ® Playhouse Cooper
Pris
4709 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 11 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A300470

EAN: 875257007191

KidKraft ® Playhouse Cooper
Texten har översatts automatiskt.
"KidKraft lekstuga ""Cooper"" gör barnens drömmar till verklighet i din trädgård. Genom dörren går du in i ett öppet vardagsrum som inbjuder dig att spela fantasifullt. Barn kommer att älska att möblera och dekorera lekstugan enligt sina egna idéer. Det erbjuder plats för massor av leksaker och timmar av kul. Det öppna sidofönstret tillåter mycket frisk luft att komma in i lekhuset. Den kan också användas som bakgrund för en dockteater eller som en genomgång för små kockar. Vuxna kommer också att vara glada, eftersom taket på lekhuset är väderbeständigt och kräver inget underhåll. Lekhuset ""Cooper"" är gjord av cederträ med en barnvänlig fläck, kan monteras snabbt och kommer med fem års garanti. På så sätt kan det vara roligt utomhus i många år framöver.

produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 111 cm x 121 cm x 157 cm
  • Vikt: 36,4 kg
  • 100% cederträ
  • 5-delade fönster
  • Dörr med magnetlås
  • Kortare konstruktionstid tack vare EZ Kraft Assembly ™
  • Stort, öppet sidofönster
  • Väderbeständigt, underhållsfritt tak
  • Ålder: från 2 år
"

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar din beställning direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige. Du kan alltså välja att få paketet levererat till ditt jobb eller en en vän.

Om du inte är hemma så levereras paketet till en granne alternativt till ett paketombud. Om det är fallet så kommer chauffören att lämna ett meddelande om det i din brevlåda.

Märke

KidKraft

KidKraft skapar vad barn behöver för att leva, lära och leka

För nästan 50 år grundades Kidkraft med idén att inspirera till lek genom leksaker och barnmöbler. Deras prisbelönta produkter för barnrum och trädgård fortsätter än idag att inspierara till fantasifull lek. Kidkrafts produkter är kärleksfullt utformade samtidigt som de är robusta och slittåliga och tål massor av timmar av roligt lek. Deras fokus är främst att designa och utveckla innovativa leksaker, leksakskök, lekstugor och barnmöbler. KidKraft kompromissar aldrig på kvalitet, värde eller säkerhet. Med produkter från KidKraft i hemmet väntar underbar och inspirerande upplevelser i hemmet, både för vuxna och för barn.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: KidKraft ® Playhouse Cooper
5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

KidKraft ® Playhouse Cooper
KidKraft ® Playhouse Cooper
4709 kr