Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Samla extra nu
00
tim
00
min
00
sek
KidKraft ® Play and Put Away Wood Kitchen

KidKraft ® Play and Put Away Wood Kitchen


Pris
678 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Levereras om ca. 13 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A300471

EAN: 706943534472

KidKraft ® Play and Put Away Wood Kitchen
Texten har översatts automatiskt.
Lite utrymme men mycket fantasi? Då är det stuvbara KidKraft-träköket Play & Put Away det perfekta valet. Detta kompakta kök med dess lägre design och lättillgängliga vred och dörrar erbjuder stil, action och roligt! Bänkskivor i elegant marmorutseende kompletteras med en modern diamantformad bakvägg och fräscha färger. Barn älskar att vrida på knapparna på kranen och ugnen, öppna dörrarna på kylen och ugnen och låtsas trycka på knapparna. När de har spelat nog är köket lätt att lägga bort. Ta bara bort de runda benen och förvara dem på baksidan. Nästa gång kan du återmontera köket, eller så kan du lämna benen och placera dem på bordsskivan för att skapa en ny spelupplevelse. Ha det enkelt att leka med det stuvbara träköket Play & Put Away.

produktdetaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 60 cm x 30 cm x 55 cm
 • Vikt: 6,5 kg
 • Inklusive korta ben för bordsskiva
 • Benen kan förvaras på baksidan
 • Enkel förvaring
 • Öppning av dörrar på kyl och ugn
 • Pan och spatel ingår
 • För användning på golv eller bord
 • Vridknappar med klickljud
 • Helt monterade - inga verktyg eller komponenter krävs
 • Genomtänkt, stabil träkonstruktion
 • Ålder: från 2 år

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

KidKraft

KidKraft skapar vad barn behöver för att leva, lära och leka

För nästan 50 år grundades Kidkraft med idén att inspirera till lek genom leksaker och barnmöbler. Deras prisbelönta produkter för barnrum och trädgård fortsätter än idag att inspierara till fantasifull lek. Kidkrafts produkter är kärleksfullt utformade samtidigt som de är robusta och slittåliga och tål massor av timmar av roligt lek. Deras fokus är främst att designa och utveckla innovativa leksaker, leksakskök, lekstugor och barnmöbler. KidKraft kompromissar aldrig på kvalitet, värde eller säkerhet. Med produkter från KidKraft i hemmet väntar underbar och inspirerande upplevelser i hemmet, både för vuxna och för barn.

Våra bästsäljare

KidKraft ® Play and Put Away Wood Kitchen
KidKraft ® Play and Put Away Wood Kitchen
678 kr