Kaiserschlüpfer Underkläder inkl. kylkudde svart
Storleksguide

Pris
479 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A320161

Kaiserschlüpfer Underkläder inkl. kylkudde svart
Texten har översatts automatiskt.
Slipsen efter ett kejsarsnitt. Skyddar och kyler suturen. Håller magen.

Kaiserschlüpfer är innovationen för kvinnor efter ett kejsarsnitt. Och direkt därefter. Eftersom den skyddar och kyler sömmen, håller magen och ger dig en känsla av välbefinnande och trygghet direkt efter förlossningen. Hur fungerar det? Trosorna har en ficka där en återanvändbar kylplatta kan sättas in, osynlig från utsidan. Den här gelkudden sätts helt enkelt in i fickan efter att trosorna har tagits på. Den förhindrar friktion och tryck från midjebandet på kejsarsnittssömmen framifrån och kyler den. Kaiserschlüpfer har inga otympliga sidosömmar och ett extra högt midjeband, vilket ger en bekväm passform. Magen hålls optimalt på plats av det höga stödbandet och trycker inte på det färska ärret uppifrån. Kaiserschlüpfer ger alltså dubbel tryckavlastning för ärret både uppifrån och framifrån.

Barnmorskan Daniela, som har många års erfarenhet, har varit med och utvecklat Kaiserschlüpfer eftersom hon vet exakt vad som är bra för dig efter en förlossning. Vi rekommenderar minst två kylkuddar per trosa, så att du alltid kan kyla en kudde och använda den andra.

Kaiserschlüpfer genomgick ett test på Berlin Charité, ett av Europas största universitetssjukhus. Där provade 100 patienter Kaiserschlüpfer efter sitt kejsarsnitt. Utvärderingen av de tillgängliga frågeformulären visar utmärkta resultat: 92 % av de tillfrågade kvinnorna tyckte att trosorna var lättare att ha på sig efter kejsarsnittet, 97 % tyckte att bärkomforten var minst behaglig, 78 % till och med mycket behaglig. 95 % skulle definitivt rekommendera Kaiserschlüpfer till andra.

Detaljer om skötsel:
  • Material: 89 % polyamid, 11 % spandex.
  • Skrotpartiet är tillverkat av 100 % bomull
  • Tvättbar vid 40 °C
  • Tvätta med liknande färger
  • Använd inte mjukmedel
  • Inte lämplig för torktumlare
Produktdetaljer:
  • En kylplatta ingår
  • Litet tips: Lägg till en andra kylkudde till kalsongerna.
  • Stöder och kyler sömmen
\t
Bruksanvisningar Kylplatta
Kyl kudden i kylskåpet, inte i frysen. Det är mycket praktiskt med en andra kudde, så att en kudde alltid kan vara kvar i trosorna som skydd och den andra kudden kan kylas i kylskåpet.

Instruktioner
Placera aldrig kylkudden direkt på huden, utan använd den endast tillsammans med glidbyxan Kaiserschlüpfer . Använd inte en skadad pad igen och släng den i restavfallet. Ge inte kylkudden till små barn utan övervakning. Innehållet är inte giftigt, men inte lämpligt för konsumtion.

Rengöring
Om gelkudden är smutsig kan den torkas av med en fuktig trasa. Använd inte slipmedel, glasrengöringsmedel eller universalrengöringsmedel.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
535 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Kaiserschlüpfer Underkläder inkl. kylkudde svart
4
10 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 6
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Kaiserschlüpfer Underkläder inkl. kylkudde svart
Kaiserschlüpfer Underkläder inkl. kylkudde svart
479 kr