Howa ® Lära-gå-vagn My Rainbow
Pris
944 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A293223

EAN: 4027914060162

Howa ® Lära-gå-vagn My Rainbow
"Barn från ett års ålder har mycket att upptäcka med gåvagnen ""min regnbåge"". Gåvagnen är designad en glad regnbåge och kan spelas på alla sidor.

De färgglada trädetaljerna i form av måne, moln, stjärna etc. utmanar på ett skickligt sätt de små synskänslan och utbildar också deras förmåga att känna igen kontraster. Till exempel kan spädbarn känna och röra kugghjul, motoriska slingor och ett roterande regnbåge-pussel. Dessutom tränar en rolig regnbågens labyrint och ett marmorhjul de små fina motoriska färdigheterna. Pusslet med kärleksfulla trädetaljer främjar också lekfullt barnets skicklighet och skicklighet. En liten spegel ger däremot mycket kul när man gör ansikten. Med kombinationen av en gåvagn och lekelement kan de små njuta av en effektiv 2-i-1-leksak. Tack vare gummidäcken är de små tyst och golvbesparande när de är ute och går.

Den mångsidiga leksaken i trämotoraktivitet för barn från 1 år erbjuder många lekelement som: Gearhjul, motorslinga, regnbåge, marmorhjul, spegel, pussel. Gåvagnen glider på tyst med gummiklädda hjul. Vagnen är vitmålad med barnsäkra färger och uppfyller de europeiska säkerhetsnormerna för leksaker EN71. Gåvagnen är lämplig för barn från 1 år.

Produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 33 x 51 x 32 cm
  • Ålder: från 12 månader
Uppmärksamhet
Passar inte för barn under 12 månader. Använd under direkt vuxenövervakning."

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Howa ® Lära-gå-vagn My Rainbow
5
44 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 37
 
4 Stjärnor
| 5
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Howa ® Lära-gå-vagn My Rainbow
Howa ® Lära-gå-vagn My Rainbow
944 kr