HEVEA napp - Naturgummi / mjölkvit / rund / stjärna & måne (från 3 månader)

HEVEA napp - Naturgummi / mjölkvit / rund / stjärna & måne (från 3 månader)Pris
163 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A295169

EAN: 5710087413918

HEVEA napp - Naturgummi / mjölkvit / rund / stjärna & måne (från 3 månader)
Texten har översatts automatiskt.
Världsnyhet - HEVEA har utvecklat de första färgade, plastfria soberna gjorda av naturgummi! HEVEA går mode! Genom att ändra färgkollektioner sätter HEVEA nya standarder när det gäller trend. Nappens färgval finner sin inspiration i naturen. Färgskuggan Milky White är inspirerad av Hevea Brasiliensis trädets naturliga gummi, i sin renaste form. Nappen är föroreningsfri och biologiskt nedbrytbar, eftersom den är av rent vegetabiliskt ursprung, tillverkad av naturgummi och färgad med naturliga pigment. HEVEA-nappar har den typiska fjärilsformen och de med HEVEA unika ventilationshål, här i form av stjärna och måne.

Den ortodontiska spenen är idealisk för känsliga tandkött och små växande tänder. Nappen är silkeslen och mjuk mot barnets hud och tänder, men ändå resistent. Det är lätt att rengöra i varmt vatten och är särskilt hygieniskt på grund av den sömlösa designen.

HEVEA är inte bara ett varumärke, utan står också för en inställning, hur vi vill lämna vårt fingeravtryck på denna värld. Ett fingeravtryck som visar att vi strävar efter att göra det bättre, skapa ett mer medvetet sätt och ta hand om vår planet, så att vi lämnar till våra barn.

Lägg den lugnande i kokande vatten för första användningen. 5 minuter, låt den svalna och pressa ut återstående vatten. Detta är för att säkerställa hygien.

produktinformation:
 • Material: 100% naturgummi
 • Bra för barnet, bra för miljön
 • Stort urval av trendiga färger
 • Unik design ventilationshål
 • Vegan och 100% fri från plast
 • Hygienisk på grund av sömlös design - förhindrar bakteriebildning
 • Ergonomisk fjärilsform - lämnar utrymme för näsa och haka
 • Mjukt material skyddar mot märken
 • Hållbart, miljövänligt, producerat med högt socialt ansvar
 • FSC-certifierat förpackningsmaterial
 • Utan konstgjorda tillsatser eller färgämnen
 • Rengöring: dopp inte ned i söta ämnen eller mediciner. Utsätt inte dem för direkt solljus eller nära en värmekälla. Sterilisera inte. Rengör före användning. Rengör enligt anvisningarna i en steriliseringslösning för babyflaskor. Rengör för hand eller i speciellt utformad utrustning. Inte lämpligt för mikrovågor eller diskmaskiner. Förvara på en torr och ren plats (helst i en sluten behållare).
 • Ålder: från 3 månader

Uppmärksamhet
Kontrollera före varje användning. Dra nappen i alla riktningar. Kasta den omedelbart vid det första tecknet på skador eller defekter. Använd endast speciella nappremmar (enligt EN 12586). Fäst aldrig andra remmar eller snören på en lugn, ditt barn kan kvela sig själv med dem.
Nappen kan inte sväljas och är utformad för att göra det. Ta bort den försiktigt och så försiktigt som möjligt från ditt barns mun.
Några barn är allergiska mot naturgummilatex. Var därför uppmärksam på allergiska reaktioner och sluta använda den lugnande om allergiska reaktioner inträffar under eller efter användning av mjukgöraren. Hevea Soothers är tillverkade av 100% naturgummilatex, som blir mörkare med tiden.
Ändra lugnet efter en till två månaders användning av hygien- och säkerhetsskäl.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
103 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: HEVEA napp - Naturgummi / mjölkvit / rund / stjärna & måne (från 3 månader)
4.5
65 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 54
 
4 Stjärnor
| 7
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

HEVEA napp - Naturgummi / mjölkvit / rund / stjärna & måne (från 3 månader)
HEVEA napp - Naturgummi / mjölkvit / rund / stjärna & måne (från 3 månader)
163 kr