HESS Vagnkedja Erzgebirge
Pris
243 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A334711

EAN: 4016977129619

HESS Vagnkedja Erzgebirge
Texten har översatts automatiskt.
Barnvagnskedjan hjälper ditt barn med sina första beröringar och grepp. Du kan skramla, känna, röra, ta tag i och mycket mer med hängsmycket - en fantastisk följeslagare för hemma och på resan. Artikeln består av träelement och två clips.

Med clipsen är det lätt att fästa hängsmycket på barnvagnen, barnsängen eller kläderna.

När du köper träleksaker på Hess köper du högkvalitativa leksaker till ditt barn. De kännetecknas av kvalitet, fantasi och färgrikedom. Under tillverkningen läggs särskild vikt vid att uppfylla den europeiska standarden EN 71.

Produktdetaljer:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 17,5 x 12 x 4 cm.
  • Vackra färgglada barnvagnskedjor
  • För barnvagn eller barnsäng
  • Tillverkad av lokala, obehandlade träslag
  • 100 % tillverkad i Tyskland
  • Material: bok
  • Ålder: från 6 månader

Uppmärksamhet!
Se till att kedjan alltid är fäst vid vagnen. Kontrollera leksaken regelbundet och ta bort den omedelbart om den är defekt eller skadad. Förläng aldrig leksaken och fäst aldrig märket på sladdar, band, remmar eller lösa delar av kläder. Ditt barn kan strypa sig själv med den. Använd under direkt övervakning av vuxna.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
109 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

HESS Vagnkedja Erzgebirge
HESS Vagnkedja Erzgebirge
243 kr