HESS Dummy chain Erzgebirge
Pris
109 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A334707

EAN: 4016977137263

HESS Dummy chain Erzgebirge
Texten har översatts automatiskt.
Den naken kedjan Erzgebirge från Hess Spielzeug är inte bara praktisk utan också chic. De olika formerna på trädelarna l aden inbjuder ditt barn att upptäcka och röra vid dem. Den här färgglada nappkedjan håller både nappar med och utan ring. Det är bara att sätta öglan runt nappan och dra åt den.

När du köper träleksaker på Hess köper du högkvalitativa leksaker till ditt barn. De kännetecknas av kvalitet, fantasi och färgrikedom. Under tillverkningen läggs särskild vikt vid att uppfylla den europeiska standarden EN 71.

Produktdetaljer:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 17,5 x 12 x 4 cm.
  • Material: Trä, Metal l
  • Tillverkad av lokala, obehandlade träslag
  • 100 % tillverkad i Tyskland
  • Ålder: från födseln
Uppmärksamhet
Före varje användning ska du kontrollera hela provdockshållaren. Vid första tecken på defekter eller skador ska du slänga den. Förläng aldrig napphållaren! Fäst den aldrig i remmar, band eller lösa delar av kläder. Ditt barn kan strypa sig själv. Använd inte napphållaren när du lägger barnet eller sover.

Tillbehör

Pris
243 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

HESS Dummy chain Erzgebirge
HESS Dummy chain Erzgebirge
109 kr