Hej Loenne Träjärnväg
NYHET Hållbar
Pris
373 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A364282

EAN: 4043891344224

Hej Loenne Träjärnväg
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Ålder: från 18 månader
  • Helt roligt - barnleksak med berättelse, lokomotiv med 2 vagnar och 12 instickbara element.
  • Barnleksak och förpackning i ett glatt utseende, inkl. minibok, bomullspåse och nyckelring.
  • Lekfull inlärning med trätåget i skandinavisk design - perfekt för att främja motoriska färdigheter, hand-ögonkoordination och kreativitet.
  • Könsneutral träleksak av högkvalitativt, föroreningsfritt wac holder - och furuträ, barnvänliga former och utvalda, vattenbaserade färger, därför helt ofarliga.
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 39,5 x 7,3 x 12 cm.
  • Vikt: 0,79 kg
Material och skötsel:
  • Material: FSC-trä
  • Skötselinstruktioner: Torka av med en fuktig trasa
Ingår i leveransen:
  • 12 st, lokomotiv med 2 vagnar, 12 plug-in delar och dragpåse

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Hej Loenne Träjärnväg
Hej Loenne Träjärnväg
373 kr