EGGciting äggjakt 🐰
EGGciting äggjakt 🐰
Gäller t.o.m den 4/3: 20%
på utvalda artiklar
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
Hej Loenne Pussel
Hållbar
Pris
159 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A364752

EAN: 4043891344552

Hej Loenne Pussel
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Ålder: från 18 månader
  • Lärspel i trä med berättelse, pusselbräda, 9 bitar och förpackning i ett glatt utseende, originellt även som barnkammardekoration, inkl. minibok
  • Kärleksfullt designat pusselspel i söt "hej LØNNE!"- Style , robust pinnbräda, stora, extra tjocka pusselbitar med träknopp för enkelt grepp och pinnande.
  • Helhetskoncept, skandinavisk design t, stor inlärningseffekt. Perfekt för att främja motoriska färdigheter och koordination mellan hand och öga.
  • Könsneutral leksak av högkvalitativt, föroreningsfritt trä, barnvänliga former och utvalda, vattenbaserade färger, därför helt ofarlig.
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 23 x 23 x 3 cm.
  • Vikt: 0,25 kg
Material och skötsel:
  • Material: FSC-trä
  • Skötselinstruktioner: Torka av med en fuktig trasa
Ingår i leveransen:
  • Består av 9 löstagbara pusselbitar och en pusselbräda.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Hej Loenne Pussel
Hej Loenne Pussel
159 kr