Idag: 10x mer babypoints ♡
Idag: 10x mer babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
Hej Loenne Djuret som drar sig fram ENNO
Hållbar
Pris
302 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A364450

EAN: 4043891344439

Hej Loenne Djuret som drar sig fram ENNO
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Ålder: från 12 månader
  • Leksak med berättelse, älg i trä ENNØ och förpackning i glad design, inkl. minibok och nyckelring
  • Kärleksfullt utformad leksak för att lära sig gå i söt "hej LØNNE!"- Style , flexibel i mitten för att ta sig fram i kurvorna, även originell som barnkammardekoration.
  • Lek och lär dig att gå samtidigt med ENNØ Moose från serien "hej LØNNE!". Helhetskoncept, skandinaviskt design t, stor inlärningseffekt - perfekt för att främja motoriska färdigheter och koordination mellan hand och öga.
  • Könsneutral leksak av högkvalitativt, föroreningsfritt wac holder -trä, barnvänlig form och utvalda, vattenbaserade färger, därför helt ofarlig.
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 23 x 9,5 x 15,5 cm.
  • Vikt: 0,36 kg
Material och skötsel:
  • Material: FSC-trä
  • Skötselinstruktioner: Torka av med en fuktig trasa
Ingår i leveransen:
  • Djuret som drar sig fram ENNO

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Hej Loenne Djuret som drar sig fram ENNO
Hej Loenne Djuret som drar sig fram ENNO
302 kr