hauck Sommaröverdrag för iPro Baby vit

hauck Sommaröverdrag för iPro Baby vit


Pris
467 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A279890

EAN: 4007923618646

hauck Sommaröverdrag för iPro Baby vit
Det tvådelade setet är en idealisk komplettering till ditt babyskydd iPro baby. Det mjuka tyget består av Bomull och verkar värme och fuktreglerande. Så svettas bebisen mindre när det är varmt.

Överdragen är skräddarsydda och kan enkelt monteras tack vare resår. Samtidigt skyddar de från smuts. Setet erbjuder två olika sommarklädslar. Överdragen kan enkelt tvättas för hand.

Produktdetaljer:
  • Skyddar överdraget från smuts
  • Reducerar risken för att svettas
  • Andningsaktiv och värmereglerande
  • Optimal passform för Ipro baby babyskydd
  • Monteras med resår
  • Tvättas för hand
I leveransen ingår:
  • 2-delat sommarset
  • OBS! Babyskyddet ingår INTE i leveransen.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Hauck

Hauck - komfort för barn och föräldrar

Det tyska märket Hauck har nästan 100 års erfarenhet när det kommer till att göra barn och föräldrars vardag säkrare. Säkerhet är högsta prioritet hos Hauck, vilket har gjort att märket under de senaste åren även uppmärksammats internationellt.

Fempunkstbälte, säkerhetstestade bromsar och enastående kvalitet är några faktorer som gör Hauck så populärt bland småbarnsföräldrar. Utöver detta garanterar de mångsidiga funktionerna på Haucks barnvagnar maximal komfort för dig och ditt barn.

Våra bästsäljare

hauck Sommaröverdrag för iPro Baby vit
hauck Sommaröverdrag för iPro Baby vit
467 kr