Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Hape två spår med marmorbana med dominobrickor
NYHET Hållbar
Tillfälligt slutsåld

Hape två spår med marmorbana med dominobrickor


Pris
223 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A390063

EAN: 6943478034778

Hape två spår med marmorbana med dominobrickor
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Ålder: från 3 år
  • På era platser, redo, kör! Låt kulorna rulla nedför den här tvåfiliga banan med kurvor, fästen och hinder!
  • Spänningen är garanterad när antingen kulorna hamnar i kollektionskorgen eller när alla dominobrickor faller omkull.
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 35 x 5 x 24 cm.
  • Vikt: 1,1 kg
Material och skötsel:
  • Material: trä (bok, FSC-mix), plast (ABS, PP), Metal l, glas
Varning och säkerhetsinstruktioner:
    Försiktighet: Risk för kvävning - små delar och små bollar. Inte lämplig för barn under 3 år. Ta bort förpackningen innan du ger leksaken till ditt barn. Förvara den här informationen på ett säkert ställe. Inrednings- och färgvariationer är möjliga!

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare