Hape svängbar stänk Elefant
NYHET
Pris
119 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A346560

EAN: 6943478034686

Hape svängbar stänk Elefant
Texten har översatts automatiskt.
Den här roliga snurrande elefanten är den perfekta vännen för badet! Det är bara att dra upp honom, sätta honom i ankringen och se honom snurra glatt. När vattnet är över 35 ℃ varmt ändrar ringen färg.

Detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 13 x 9,5 x 9 cm
  • Material: ABS
  • Ålder: från 18 månader
Uppmärksamhet
Torka och töm vattnet innan du förvarar den. Förpackningsmaterial är ingen leksak! Ta bort alla förpackningsdelar innan du ger leksaken till barn. Spara bruksanvisningen för framtida referens. Avvikelser i färg och utformning förbehålles.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare

Hape svängbar stänk Elefant
Hape svängbar stänk Elefant
119 kr