Idag: 10x mer babypoints 🎅
Idag: 10x mer babypoints 🎅
En gåva till dig
från jultomten
00
tim.
00
min.
00
sek.
Samla poäng nu

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Hape Stunt Track med laddare station
NYHET
Tillfälligt slutsåld

Hape Stunt Track med laddare station


Pris
1365 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A346593

EAN: 6943478034679

Hape Stunt Track med laddare station
Texten har översatts automatiskt.
Denna fantastiska stuntbana med laddare station har 3 nivåer. Här kan racerbilarna parkeras innan de övar sina fantastiska stunts. Den manuellt manövrerade bilhissen kan ta bilarna till olika nivåer. Åkattraktionen har ett servicecenter med en vridbar ratt, två solcellsladdare station en, en Spiral ramp och en stor slinga.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 50 x 40 x 59 cm
  • Ålder: Från 3 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare