Hape Soundful elektriskt piano
NYHET
Pris
1765 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A346571

EAN: 6943478034631

Hape Soundful elektriskt piano
Texten har översatts automatiskt.
Det melodiösa elpiano med 30 tangenter hjälper barnet att utveckla sin musikaliska potential. Träpanelerna absorberar övertonerna och ger en utmärkt akustik. Pianot väcker kreativitet och väcker barnets aptit för intensivt arbete med musik. Barnen lär sig att lita på sin egen musikaliska förmåga.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 47,5 x 23,8 x 49 cm
  • Material: MDF, ABS, filt
  • Batterier: 4 x AA
  • Batterier ingår inte
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet
Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas. Risk för strypning på grund av den långa kabeln. Inte lämplig för barn under 3 år. Förpackningsmaterial är ingen leksak! Ta bort alla förpackningsdelar innan du ger leksaken till barn. Spara bruksanvisningen för framtida referens. Avvikelser i färg och utformning förbehålles.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare

Hape Soundful elektriskt piano
Hape Soundful elektriskt piano
1765 kr