Hape Quadrilla byggsats Behållaruppsättning
NYHET

Hape Quadrilla byggsats Behållaruppsättning


Pris
906 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A346784

EAN: 6943478034792

Hape Quadrilla byggsats Behållaruppsättning
Texten har översatts automatiskt.
På era platser, redo, kör! Börja spela kul med kulor nu med den här fantastiska DIY-banan! Sätt bara ihop byggblocken och låt kulorna rulla ner genom hålen, över alla kurvor och ramper. Till och med byggblocksbehållaren blir en del av banan!

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 44 x 27 x 18,5 cm
  • Ålder: från 4 år
Uppmärksamhet
Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas. Inte lämplig för barn under 3 år. Förpackningsmaterial är ingen leksak! Ta bort alla förpackningsdelar innan du ger leksaken till barn. Spara bruksanvisningen för framtida referens. Avvikelser i färg och utformning förbehålles.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare

Hape Quadrilla byggsats Behållaruppsättning
Hape Quadrilla byggsats Behållaruppsättning
906 kr