Hape Polar Bear Family - Green Planet Explore rs
NYHET Hållbar

Hape Polar Bear Family - Green Planet Explore rs


Variant:
  • Hape elefantfamiljen - Green Planet Explore rs
  • Hape Koala Family - Green Planet Explore rs
  • Hape Polar Bear Family - Green Planet Explore rs

Pris
280 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A391199

EAN: 6943478035515

Hape Polar Bear Family - Green Planet Explore rs
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Ålder: 3 år och uppåt
  • Den geniala isbjörnsfamiljen med fyra personer lär små miljöaktivister allt om hållbarhet.
  • De är det perfekta tillägget till alla dockhusuppsättningar eftersom dessa figurer kan sitta, stå och hålla föremål i sina händer.
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 56 x 32,5 x 39 cm.
Material och skötsel:
  • Material: bok, grön PE, filt, polyester

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare

Hape Polar Bear Family - Green Planet Explore rs
Hape Polar Bear Family - Green Planet Explore rs
280 kr