Hape My First Running Wheel, turkos/ orange

Hape My First Running Wheel, turkos/ orange


Variant:
  • Hape My First Running Wheel, turkos/ orange
  • Hape My First Running Wheel, svart/röd

Pris
1329 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A317574

EAN: 6943478034198

Hape My First Running Wheel, turkos/ orange
Texten har översatts automatiskt.
Sätt en ny dimension av cykling i rörelse med den här fantastiska löparcykeln!

Ram och fälgar är tillverkade av magnesiumlegering, vilket gör att den är lätt. Sadeln med PU-överdrag är mjuk och bekväm och däcken är tillverkade av biobaserade elastiska TPU-däck med halkfri slitbana.

Sadeln och styret är höj- och sänkbara för individuell anpassning. Dessutom ligger handtagen bra i handen och är halkfria. Med det inbyggda bärhandtaget kan transporten knappast bli enklare.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 87 x 43 x 55 cm
  • Vikt: 3,5 kg
  • Högsta lastvikt: 25 kg
  • Material: PU, TPR, ABS, magnesium
  • Ålder: Från 3 år

Försiktighet
Risk för kvävning. Det här lekfordonet har potentiellt vassa kanter och smådelar och måste monteras av en vuxen. Förpackningsmaterial är ingen leksak! Ta bort alla förpackningsdelar innan du ger leksaken till barn. Läs instruktionerna och viktig information noga innan du använder hjulet (lekfordonet) och behåll dem för vidare användning! Den högsta tillåtna totalbelastningen är 25 kg. Avvikelser i färg och utformning förbehålles.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare

Hape My First Running Wheel, turkos/ orange
Hape My First Running Wheel, turkos/ orange
1329 kr