Hape Magnet Science Laboratory
Pris
375 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A296406

EAN: 6943478029071

Hape Magnet Science Laboratory
Texten har översatts automatiskt.
Perfekt för unga forskare och uppfinnare: Det magnetiska vetenskapslaboratoriumet för sju experiment.

Spännande inlärningsväg: Presentera din lilla forskare och uppfinnare till den spännande världen av vetenskap och upptäckt med denna roliga och tilltalande leksaksuppsättning!

Den 34-delade innovativa uppsättningen innehåller allt ditt barn behöver för att genomföra spännande experiment och ger timmar av skoj för barn i deras hemlagade labb. Den här leksaksleken är designad speciellt för små händer och färdigheter.

produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 26 x 24 x 5 cm
  • Innehåll: 34 delar
  • Ålder: Från 4 år

Uppmärksamhet!
Risk för kvävning på grund av små delar. Lång sladd. Fara för kvävning. Inte för barn under 3 år.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare

Hape Magnet Science Laboratory
Hape Magnet Science Laboratory
375 kr