Hape Light Rail Set i förvaringslåda
NYHET

Hape Light Rail Set i förvaringslåda


Pris
682 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A346779

EAN: 6943478034150

Hape Light Rail Set i förvaringslåda
Texten har översatts automatiskt.
Förpackningen är tryckt med en bild av en stad och har ett lock i form av en sten med inbyggda rälsar som tåget kan köra över. Setet innehåller: en låda med lock, två S-formade plastskenor, två Y-formade skenor, sju små och en stor böjda skenor, en lång och tre korta raka skenor, en stigande skena, en bro, fem stödpelare, en station, tre träd, två buskar, en taxi, en stol, en grå plastskena, två trafikljus child er, en verktygshylla med sex verktyg, en lokförare, en passagerare och tre tågvagnar.

Detaljer:
  • Ålder: Från 3 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare

Hape Light Rail Set i förvaringslåda
Hape Light Rail Set i förvaringslåda
682 kr