Hape kugghjulsexperimentspel
NYHET
Pris
309 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A346576

EAN: 6943478035058

Hape kugghjulsexperimentspel
Texten har översatts automatiskt.
Innehåller sex kugghjul, sex bakgrunder i kartong, sju figurer i kartong, 100 färgglada nålar och en plastlåda med trälock. Bakgrundsmotiven är bland annat: ett gatumotiv med ratt, en klocka, en eldsprutande drake, en robot, en bubblande ubåt och en raketuppskjutningsplats. Perfekt för att leka med kugghjul eller för att uppmuntra till kreativitet.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 25 x 25 x 6 cm
  • Ålder: Från 3 år
Försiktighet.
Inte lämplig för barn under 3 år. Smådelar. Risk för kvävning. Ta bort förpackningen innan du ger leksaken till ditt barn. Förvara den här informationen på ett säkert ställe. Inrednings- och färgvariationer är möjliga!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare

Hape kugghjulsexperimentspel
Hape kugghjulsexperimentspel
309 kr