Hape interaktivt dockhus
NYHET
Pris
999 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A346773

EAN: 6943478034808

Hape interaktivt dockhus
Texten har översatts automatiskt.
Varje rum i dockhuset har spännande ljudeffekter, totalt finns det 9 olika ljudeffekter. Partyhits, djurljud, klockan som tickar, ljud från badkar och hårtork samt roliga ljud som toalettspolning garanterar underhållning och underhållning i många timmar. Oavsett om barnen vill spela rollspel och förvandlas till en känd skådespelare eller rockstjärna, eller om de bara vill leka med sina husdjur, finns det något för alla i det här dockhuset!

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 59,5 x 29,5 x 46,7 cm
  • material: plywood, MDF, PP, polyester
  • behöver 2x AAA-batterier (ingår inte)
  • Ålder: Från 3 år
Försiktigt:
Risk för kvävning på grund av små delar som kan sväljas. Risk för strypning på grund av den långa kabeln. Inte lämplig för barn under 3 år. Förpackningsmaterial är ingen leksak! Ta bort alla förpackningsdelar innan du ger leksaken till barn. Spara bruksanvisningen för framtida referens. Avvikelser i färg och utformning förbehålles.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare

Hape interaktivt dockhus
Hape interaktivt dockhus
999 kr