Hape interaktiv födelsedagstårta
NYHET

Hape interaktiv födelsedagstårta


Pris
359 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A346772

EAN: 6943478034907

Hape interaktiv födelsedagstårta
Texten har översatts automatiskt.
Tårtan har sex tårtbitar och levereras med en partyhatt i kartong, en tårtskopa, tre chokladkakor aden och tre jordgubbsskivor.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 21,3 x 21,3 x 13,5 cm
  • Material: MDF, plywood, massivt trä, ABS, PP
  • 3x AAA-batterier ingår
  • Ålder: Från 3 år
Uppmärksamhet:
Servisen är inte lämplig för användning med riktig mat. Kom inte i kontakt med livsmedel. Ta bort förpackningen innan du ger leksaken till ditt barn. Förvara den här informationen på ett säkert ställe. Inrednings- och färgvariationer är möjliga!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare

Hape interaktiv födelsedagstårta
Hape interaktiv födelsedagstårta
359 kr